About us


Despre noi.
Decoriada a luat naștere din dorința noastră de a găsi soluții privind accesorizarea locuinței, a biroului și oricărui spațiu în care ne petrecem o parte îndelungată de timp, astfel încăt să aducem un plus de culoare, de natură, de energie, de confort cu un minim de efort din partea dumneavoastră. De aceea, Decoriada, venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o gamă variată de creații florale, decorațiuni și tablouri vegetale din plante stabilizate. Noi credem în soluțiile pe care plantele stabilizate ni le pun la dispoziție.
Plantele stabilizate sunt ideale pentru decorarea interioară. De fapt, ele dispun de toate avantajele decorative ale plantelor naturale, însă fără dezavantaje. Spre deosebire de plantele vii care au nevoie de o atenție deosebită și anumite condiții de temperatură și lumină, plantele naturale stabilizate nu necesită niciun fel de intreținere și nu sunt pretențioase in privinta mediului in care sunt aplasate. Plantele stabilizate sunt 100% naturale.
Există situații în care spațiile în care dorim să amplasăm plante, nu sunt îndeajuns de luminate și atunci putem apela cu încredere la amenajarea acestor spații cu elemente decorative cu aceste plante stabilizate.
Aceste plante sunt ideale pentru amenajarea birourilor, recepțiilor și sălilor de conferință. Ele contribuie la un mediu sănătos de lucru și de viață, reduc stresul, cresc productivitatea și creează o atmosferă relaxată.
Tablourile vegetale din plante stabilizate și licheni sunt adevarate ferestre deschise asupra naturii.
Aranjamentele noastre florale pot fi dăruite la ocaziile speciale, ele reprezentând cadouri unice, spectaculoase și de durată. Cu ajutorul nostru, veți reuși să surprindeți persoanele dragi.
Creațiile florale și tablourile verzi pot fi personalizate la cerere, in funcție de preferințele dumneavoastră.
Noi suntem cei care se vor ocupa de apariția zambetului tau la fiecare contact cu natura, chiar în casa ta sau la locul de muncă. Veți observa pasiunea noastră pentru frumos, în fiecare detaliu al acestor decorațiuni, realizate manual din dragoste pentru natură. Vă propunem produse deosebite, unice și practice care vă pot transforma căminul sau biroul într-un loc călduros, atractiv, modern și neconvențional. Specialiștii noștri vă stau la dispoziție și sunt deschiși la propuneri pentru ca, în final, să achiziționați produse care să se potrivească perfect nevoilor dumneavoastră.